Banāni garšo gandrīz visiem – gan pieaugušajiem, gan bērniem! Par banānu un to mizas vērtīgumu ir runāts ļoti daudz, taču mēs centīsimies atbildēt uz jautājumu, kas tiek uzdots salīdzinoši reti.
Kādi banāni tad ir vērtīgāki – svaigi un zaļi vai arī tie, kuri ir pastāvējuši pietiekami ilgi, kļuvuši mīksti un plankumaini?! Varētu šķist, ka atbildei šeit būtu jābūt acīmredzamai, taču izrādās, ka pārgatavinātie banāni no parastajiem un tiem banāniem, kas vēl zaļi, atšķiras ne tikai ar savu izskatu un garšas īpašībām – arī cilvēka organismu tie ietekmē ļoti dažādi, tāpēc mēs Tev piedāvājam noskaidrot, kāda vērtība ir šiem plankumainajiem un pārgatavinātajiem banāniem!
Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu, kādu noslēpumu glabā plankumainie banāni